Post…post voor…

Op het net sinds 6-7-2013, 07:53 uur

RaafRaExDe postbode kwam met een doos. Een beetje rare doos, er kwamen nogal mopperige geluiden uit en het bewoog. Bij het open maken van de doos stak een verontwaardigde en verfomfaaide raaf zijn kop eruit en begon gelijk te schreeuwen.Dat had hij nog nooit meegemaakt, in een doos op reis. De volgende keer gaat hij wel weer vliegend (en nog een heleboel meer wat niet voor herhaling vatbaar is).Nadat hij uit gemopperd was werd hij in de watten gelegd. Dit beviel hem zo dat hij besloot te blijven. Wel wil hij vrij kunnen ronddwalen – geen probleem even rust in de tent.Op de vraag waar hij vandaag kwam werd niet echt geantwoord. Zijn naam: “Raaf. Gewoon en simpel Raaf.” 

Dinsdag gaan wij op bezoek bij Raf. Ik heb Raaf al veel verteld van Raf. Hij wil graag mee om kennis te maken met Raf.Wie weet waar dit allemaal toe zal leiden.Ik heb zo’n idee dat wij Raaf wel in de vieringen voor groot en klein tegen zullen gaan komen. Hij is namelijk heel nieuwsgierig (en o zo ondeugend).

(In de vieringen voor Groot en Klein helpt Raf (een hond) met het uitleggen waar het over gaat. In de viering van 7 september zal hij er een vriendje bij krijgen waar ik dan de zorg voor ga krijgen. Ik heb er al helemaal zin in)

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Ben benieuwd ,ik verheug me erop, ik vind die vieringen altijd heel leuk !

 

Van 23-7-2013, 17:05u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie