Klimmen

Op het net sinds 3-5-2013, 19:08 uur

kippestokjes.jpgVan een vriend kregen de kinderen als gezamenlijk verjaardagscadeau een middagje klimmen bij Avatarz. Dochter mocht nog niet mee het hoge parcours op, zij kreeg instructie voor het Kidz parcours. Samen met vriend en zonen heb ik meegeklommen op het hoge parcours (route 1). Het niet naar beneden ging mij nog redelijk goed af. Oudste zoon niet en hij vo het, net als ik, maar wat spannend. Ben er nu wel achter dat een zipline niets voor mij is. Zo afglijden aan maar 1 kabel, brrr. De volgende route was een route van het kidz parcours die wij allemaal met dochter meeklommen. Oudste zoon en ik besloten om de andere 2 parcoursen met haar mee te klimmen. De andere zoon ging met vriend de hoge parcours nog eens door. Alle heren gingen op het eind met de 180 meter lange zipline, geweldig vonden ze die. Een geweldige middag en een leuke herinnering (en mega blauwe plek) rijker.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Marike:

Maar wel een hele mooie blauwe plek!

 

Van 15-5-2013, 17:34u
 2 
Hadieopapa:

Lijkt me toch onhandig lopen.

 

Van 20-5-2013, 17:34u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie