Wolschilderijtjes

Op het net sinds 20-2-2013, 19:49 uur

Vandaag met dochter en vriendin met haar dochter naar Wollepop geweest. Saskia had een oude- en kindworkshop bedacht. Het was voor ons nog een verrassing wat we gingen maken. Het werd een wolschilderijtje. Als eerste prikte mijn dochter met de viltnaad een schilderijtje van een sneeuwklokje. Het lapje dat ze daarna geprikt had werd op het schilderijtje bevestigd als een bloembolletje. Ondertussen maakte ik het poppetje voor in het bloembolletje. Bij het tweede schilderijtje zou het andersom gaan, mocht dochter een poppetje prikken. Maar bij het prikken van het buikje prikte ze zich twee maal pijnlijk in de vinger. Ze wilde niet meer. We hebben de rollen omgeruild en het tweede schilderijtje prikte zij ook en mocht ik het poppetje weer maken. Met veel plezier heeft ze gewerkt, en ik ook.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
Miranda:

Wat zijn ze gaaf…..
Die krijgen vast een mooi plekje bij jullie in huis….

 

Van 22-2-2013, 06:44u
 2 

Wat mooi zeg! Die viltnaalden kunnen flink prikken inderdaad, gelukkig kon je dochter daarna wel fijn verder met de schilderijtjes.
Liefs,
Nanaya

 

Van 22-2-2013, 12:28u
 3 
Harry Garrelds:

Knap gedaan hoor en het ziet er in het echt nog mooier uit.

 

Van 4-3-2013, 08:56u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie