Gebreid konijntje

Op het net sinds 18-1-2013, 12:35 uur

Al een hele tijd is de jongste bezig met een breiwerkje. Dan breit ze met moeite een rijtje van 10 en legt het dan gelijk weer weg. Vandaag had ze in haar hoofd dat het konijntje maar eens af moest. Ze breide zowaar 2 rijtjes en het konijntje kon in elkaar gezet worden. Vooral aan dit gedeelte werd met enthousiasme gewerkt. Ze maakt er nog een heel klein pomponnetje als staartje en voilĂ , daar was een heus konijntje. Mooi om te zien hoe trots ze was dat het toch nog af gekomen was. De hele dag laat ze het konijntje al aan iedereen zien.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Marike:

Super leuk geworden, wanneer komt jouw eerste brei project,Marja?

 

Van 31-1-2013, 21:18u
 2 
Marja:

@Marike. Mijn eerste brei project was in groep 5, een kaboutertje breien.

 

Van 31-1-2013, 21:48u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie