Pakjesavond

Op het net sinds 5-12-2012, 20:44 uur

Voor het eerst dit jaar vierden wij als gezin pakjesavond met surprises. De jongste heeft nog niet helemaal uitgepuzzeld hoe het nou zit met het feest van sinterklaas. Wij hebben altijd tegen onze kinderen gezegd dat het feest van sinterklaas een toneelspelfeest is waarin iedereen het spel meespeelt. Dit jaar waren er vele vragen waar ik eerlijk op antwoorde. Toch ziet haar verhaal er sinds vandaag als volgt uit. Als sinterklaas sterft kiezen ze een nieuwe sinterklaas. De zwarte pieten weten zoveel over ons omdat ze in de zomer hun schmink niet op hebben en hun gekke haar en gekke kleren niet aan en dan kunnen ze gewoon kijken wat wij aan het doen zijn. Naast de surprises waren er hier ook nog gewoon cadeaus. Al waren alle surprises en gedichten wel top geworden en werd er genoten van wat er voor elkaar gemaakt is. Aan de foto’s kan je wel zien hoeveel zorg er besteed was.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
erna:

prachtig ! daar is heel veel aandacht aan besteedt , ik mis het wel dat soort dingen !

 

Van 6-12-2012, 23:20u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie