Open lessen

Op het net sinds 17-11-2012, 14:18 uur

Afgelopen week waren bij HGV de open lessen. Bij de kinderlessen waar ik lesgeef waren ook dit keer weer veel ouders/grootouders/broertjes/zusjes en vrienden mee. Zoon en dochter turnen zelf ook bij de vereniging. Vanochtend dus mee naar hun les. De oudste wilde graag in het klimdoek. De middelste heeft net de baranie onder de knie en de jongste doet eigenlijk van alles wel. Zelf heb ik ook gesprongen, in de klimdoek gehangen en radslagen gedraaid. Het gaat alleen niet meer zo soepel als een tig jaar geleden (ahum). Wel leuk dat langzamerhand ook andere moeders de toestellen begonnen uit te proberen.

Je kunt reageren of trackbacken.
»

2

 1 
Hadieopa:

Als ik dit zo zie en het verhaal van de moeder lees, voel ik me al wel heel oud. De lenigheid is er wel uit, de fut niet. Geweldig gedaan hoor!!

 

Van 17-11-2012, 22:08u
 2 
Marike:

Tja, ik strompel het hele weekend, normaal lopen gaat niet meer. T is me in mijn heup geschoten.

 

Van 18-11-2012, 21:37u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie