Meidendag

Op het net sinds 8-9-2012, 21:45 uur

Samen met vriendin en dochter en mijn eigen dochter naar Niels geweest. Met z’n allen rondgekeken naar alle leuke dingen. Dochter was helemaal weg van het pakketje Dotje Duimelotje. Deze gehaald en ga ik voor haar maken. Vriendin heeft er ook 1 gehaald en daar gaan we de woensdagavonden gezellig samen aan werken. In de tuin hebben we zitten naaien aan een klein kaboutertje. Dochter lukt het thuis niet om zo lang bezig te zijn met naald en draad, wonder boven wonder met heel weinig hulp kwam het kaboutertje af. Bij de hunebedden hebben de dames heerlijk gespeeld en we hebben afgesloten met het eten van een patatje vlakbij (het was later geworden dan we dachten). De dochters klaagden al dat alles zo snel ging. Op de achterbank werd er druk verder geknutseld.

Je kunt reageren of trackbacken.

1 trackback/ping

  1. In de Molshoop » Archief » Dotje Duimelotje    jan 28 2015 / 2pm

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie