Hangmat

Op het net sinds 24-7-2012, 15:26 uur

Wat leek mij dat vroeger leuk om een hangmat te hebben. Als gymjuf vond ik dat ik er zeker 1 moest bezitten voor in de les. In onze kleine tuin staan er geen 2 bomen waar de hangmat tussen kan hangen. Dus soms hang ik hem op i.p.v. de schommel. Naar Hezingen gaat hij ook altijd mee. En sinds ik ooit eens speciale banden vond waarmee je ze aan elke willekeurige boom kan hangen, hangt er ook regelmatig een hangmat in onze huiskamer. Helaas psat hij niet mooi strak tussen de trap en de stutpaal. De kinderen hebben ontdekt dat dit juist goed is. Doordat hij niet strak hangt kunnen ze zich in de hangmat draaien en allerlei kunstjes doen. Duikelen voorover, borstwaartsom, op de kop schommelen. Je gewoon omdraaien dat je wel in de hangmat ligt maar dan andersom, of de hangmat gebruiken als liaan en dan zwaaien om de paal. Ben vast nog een paar andere spannende kunstjes vergeten. Maar er is blijkbaar veel te verzinnen met een simpele slap gespannen hangmat.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie