Afscheid basisschool

Op het net sinds 19-7-2012, 15:26 uur

Dit jaar was het de beurt aan onze middelste om afscheid te nemen van de basisschool. Met alle achtste groepers gingen ze naar Ameland, traden ze op in een musical en was er een afscheidsavond. De meneer van onze middelste heeft de afgelopen drie jaar veel voor hem gedaan. Wij vonden het wel tijd voor een feestweekje voor hem. Vanaf de afscheidsavond was er elke dag een cadeautje. De middelste is gek op het spel weerwolven en de jubileum editie kan voor 8 tot 28 spelers. Deze kozen wij voor de klas. Een boek over de woeste natuur en verhalendobbelstenen. Erg handig bij kinderen die moeite hebben om zelf een verhaal te verzinnen. Zelf iets maken hoort er natuurlijk ook bij. Zo maakte de middelste met een klein beetje van mijn hulp een gradenboog en een eco-systeem.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie