Hezingen

Op het net sinds 19-5-2012, 17:21 uur

Hemelvaart en Hezingen, die horen hier in huis bij elkaar. Al jaren kampeert man, met of zonder zonen daar samen met (oud)koorleden en aanhang. Dit jaar gingen dochter en ik voor het eerst daar blijven slapen. We hebben genoten van het sprokkelen van hout, kampvuur maken, broodjes bakken, leren snijden met een zakmes, schommelen in de hangmat, maken van een hut, spelen van Kubbs, wandelen in de prachtige omgeving, luisteren naar elkaars verhalen, maken van tosti’s boven het kampvuur, een boek lezen bij het kampvuur,┬áklimmen in bomen, ’s nachts proberen het wc-gebouw zien te vinden, samen bereiden van het eten en nog veel meer. Bijzonder vind ik dat iedereen doet waar hij/zij zin in heeft zonder een ander te storen. Vaak samen wat doen, soms alleen. Het mooist vond ik de ontmoeting met goede vrienden en de gesprekken die daaruit voort vloeiden. Dochter was intens verdrietig dat ze eerder met mij naar huis moest. Vader en zoon blijven nog een nachtje langer.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie