Elfjestuin

Op het net sinds 4-5-2012, 15:44 uur

Dochter maakte samen met het buurmeisje de omliggende tuinen onveilig. Al een poosje was ik gecharmeerd van het gegeven fairy-garden.
Dochter wilde dit ook wel. Vandaag samen met ook het buurmeisje naar de kwekerij. Bij het inrichten van de schaal kwamen ook het oudere buurmeisje en zelfs de buurjongen te hulp. “Elfjes…die bestaan niet,”zei het oudste buurmeisje. Gaandeweg het tuintje meer vorm begon te krijgen werd iedereen meer en meer enthousiast. “Konden we maar een camera erbij neerzetten om te zien of de echte elfjes ook komen.” Wat een verrassing om dat te horen van het oudste buurmeisje. De magie kreeg haar uiteindelijk ook te pakken. Het was ook erg leuk om te doen zo samen. Zie de buurkinderen af en toe langskomen om te kijken/spelen met het tuintje. Ben heel benieuwd wat er de komende tijd met het elfentuintje zal gebeuren.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadieopapa:

Ik heb de hele dag lopen struinen om elfjes te vinden, maar is me niet gelukt. Het is toch mooi om zoiets samen met de buurkinderen op te bouwen. Misschien vindt het wel uitbreiding in de buurt en krijgt elke tuin weer extra kleur voor de lente en de zomer.

 

Van 5-5-2012, 20:04u
 2 

Wat geweldig mooi gemaakt. Leuk om te lezen dat het buurmeisje stiekem toch weer begon te geloven.
Liefs,
Nanaya

 

Van 13-5-2012, 20:39u

1 trackback/ping

  1. In de Molshoop » Archief » Fairygarden    jan 28 2015 / 2pm

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie