Onbestembare soep

Op het net sinds 11-4-2012, 19:33 uur

Een vriendin had met pasen de eieren gekleurd met de schillen van de rode ui. Of ik nog wat met de inhoud van de pan kon. Ze bracht mij de hele pan.
Bij het zien van de pan kwam een wereld aan herrinneringen terug. Zo’n pan had ik als kind ook gekregen van mijn moeder. Heel veel verschillende soorten onbestembare soep (slootwater gemengd met wat ik maar kon vinden) heb ik daarin gekookt. Nu mocht ik ook weer een soort van onbestembare soep erin koken. Alleen deed ik er een viltlapje (en wat azijn) er in en liet het voor 40 minuten pruttelen. Er kwam een pracht van een lap uit. Nu nog bedenken wat ik ermee wil gaan maken. Maar wat een genoegen was het om nog eens in zo’n pan een onebstembaar soepje te mogen maken.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
marike:

hoe is mijn touwtje er eigenlijk uit gekomen, had ik iet gezien. Ben benieuwd of iets synthetisch ook nog verkleurd door rode ui???

 

Van 14-4-2012, 14:35u

en er was niemadn bij je thuis die dacht “mmm, lekker, uiensoep”?

 

Van 14-4-2012, 18:13u
 3 
marike:

nou Sanne bij die geur denk je niet meteen mmmm lekker…;)

 

Van 15-4-2012, 10:53u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie