Verjaren

Op het net sinds 27-3-2012, 15:24 uur

Vandaag verjaart mijn lief. Een heel lange tijd geleden bracht ik een groot gedeelte van onze kookboeken naar de 2e handswinkel. Dit heb ik tot de dag van vandaag aan moeten horen wat voor slechte keuze dat was. Zijn cadeau voor vandaag is dan ook het boek: De dikke vegetarier.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadieopapa:

Daar kun je met 2.000 recepten heel ver mee komen. Dat wordt dus een meerjarenplanning voor Erik om de verschillende gerechten te maken. Zo heb je niet veel boeken nodig, want na 7 jaar begin je gewoon opnieuw.

 

Van 31-3-2012, 21:09u
 2 
erna:

het zijn mooie boeken , nou maar niets meer wegdoen dan ,jammer jammer ,je lijkt wel op een vriendin van mij die deed ook zo maar boeken weg naar de kringloopwinkel ,zij moet het ook nog bijna dagelijks horen .

 

Van 3-4-2012, 14:25u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie