Presentatie

Op het net sinds 26-3-2012, 14:34 uur

Vandaag had de jongste haar eerste presentatie. Vooraf waren er vele vragen hoe het dan zou moeten. Vragen op school was er niet echt bij. Observeren hoe anderen het doen is meer haar strategie. Ze hebben het over Europa in de klas en het land waar haar presentatie over zou gaan is Oostenrijk. Thuis geholpen met een beginnetje. Een groot vel met daarop het land getekend. De vragen die van school moesten heeft ze zelf plekjes gegeven op het blad. Ze werd zo enthousiast dat ze ook de andere vragen van de andere groepen erbij deed. Wel geholpen hoe je dan moet zoeken op het internet. Zelf belde ze met haar tante die elk jaar naar Oostenrijk op vakantie gaat om aan antwoorden op vragen te komen. Ook haar reserve opa en oma gingen daar vroeger heen, die kregen ook vragen. Vriendin was er vorig jaar geweest en had stenen meegenomen uit de bergen, of ze die wilde lenen. Zo ging ze vandaag goed voorbereid naar school. Ze had er zin in. Net kwam ze ook heel rustig naar buiten, “de presentatie ging heel goed hoor mam- mag ik afspreken?”

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadieopapa:

Van harte proficiat met je presentatie. Ja als er ook nog stenen bij komen, dan wordt ieder kind wel enthousiast. Goed gedaan hoor.

 

Van 26-3-2012, 15:54u
 2 
erna:

oh is dat al geweest, ze heeft wel verteld dat ze er mee bezig was maar daarna niets meer gehoord .

 

Van 3-4-2012, 14:28u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie