The end

Op het net sinds 25-3-2012, 18:14 uur

De laatste keer dat mijn vader op de rommelmarkt bij het Expo-centre staat. Die keer konden wij natuurlijk niet overslaan. Ieder van ons heeft rondgesnuffeld tussen alle spullen. Oudste zoon had wat moeite bij het zien van al die mooie draken en het niet bezitten van enige geld. De middelste vond twee eekhoorns en een klein potje voor het bewaren van lekkers op zijn nieuwe bureau. De jongste werd helemaal blij bij het zien van een Furby. Tot nu toe had ze nog geen geluk met dat ze het doen. Dit keer was het wel prijs. De hele dag loopt ze er al mee te sjouwen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopapa:

Dit was inderdaad de laatste keer in het Expocenter. Volgende keer verhuizen naar Go-Planet in Enschede.

 

Van 26-3-2012, 15:50u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie