Lentegroetswap

Op het net sinds 22-3-2012, 10:41 uur

Ook dit keer deed ik weer mee met een swap op het poppenhoekje met als thema lentegroet. De swap die ik maakte ging naar Drente.
De bol vilte ik zelf.Het was alleen lastig om het juiste maat bolletje te vilten. Nu heb ik nog een paar bolletjes over om te vullen. Het witte lapje voor de muts vilte ik ook. Het bruine vilt kleurde ik zelf, gelukkig kwam er een mooie kleur tevoorschijn. Ook leuk was het om de kaart te schilderen. Al blijf ik verven met waterverf een kunt op zich vinden. Van de wortelkinderen krijg ik altijd lentegevoelens.
.

De swap die mijn kant op kwam werd verzonden vanuit Friesland. Volgens de kaart was het vogeltje een beetje schor. Hier hebben wij niets van gemerkt, bij de voordeur hangt hij nu en fluit vrolijk naar alle voorbijgangers. Werkelijk een prachtige swap met prachtige steekjes. Zowel de voorkant als de achterkant is helemaal verzorgd. Tulpjes aan beide zijden en boven het vogelhuisje een bordje met aan de ene kant Lente en aan de andere kant Welkom. Helemaal een mooie vondst…nu kan het vogeltje nog lang fluitend bij het raam hangen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie