De bouw van het muizenhuis

Op het net sinds 12-3-2012, 12:35 uur

Dochter wilde ook een muizenhuis. Hier zijn wij al een poosje mee bezig. Het zoeken van kleine doosjes. Het inpakpapier van mijn verjaardag is hergebruikt als behangpapier. Een oude barometer hangt als groot kunststuk in de huiskamer. Een bedstee van een oude doos en de wasbak was een dop van een fles.
We zitten er heerlijk samen aan te werken. Een project dat nog wel een poosje gaat duren. Want telkens als we een dingetje af hebben wil mevrouw er mee gaan spelen 🙂 Ondertussen blijven we rondkijken welk ‘wegwerpproduct’ nog hergebruikt kan worden in het muizenhuis.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 

Prachtig zijn de muisjes en het muizen huis!
Alleen is het patroon niet gratis;-( er zit copyright op. Het is een ontwerp van atelier grethilde. Kijk voor een patroon op http://www.grethilde.nl

groetjes Grethilde

 

Van 24-10-2012, 09:50u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie