Pinkeltje en de muizen

Op het net sinds 7-3-2012, 21:21 uur

Al een poosje is de jongste in de ban van de verhalen van Pinkeltje. Elke avond wordt er uit een boek van Pinkeltje voorgelezen en luistert ze daarna nog even op een luisterboek naar het verhaal van Pinkeltje in Artis. Het boek het muizenhuis vind ze ook leuk, maar in haar muizenhuis moesten Pinkeltje en de muizen komen te wonen. Dus of ik die voor haar wilde maken. Een mooi gratis patroon van de muizen had ik al gevonden. De jongste is al bezig met het maken van haar eigen muizenhuis. Ondertussen heb ik de gevraagde beestjes ook af.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
Sandy:

Hallo. Hoe komt u aan dat pinkeltje popje? Ik zoek er 1 voor mijn zoontje. Ben al maanden aan t zoeken op internet.

Groetjes Sandy

 

Van 23-3-2018, 23:50u
 2 
Salvia:

Heeft u of iemand anders het patroontje van deze muizen voor mij? Ik kan ze niet vinden onder de tag in de tekst hierboven.

 

Van 26-10-2019, 14:24u
 3 

Heeft iemand nog patroon van deze muizen. De link in de tekst werkt nl niet

 

Van 27-10-2019, 01:41u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie