Wolletjes voor de vogels

Op het net sinds 25-2-2012, 17:52 uur

Ergens zag ik het idee om de afgeknipte wolletjes te bewaren voor de vogeltjes. Dit vond ik nou zo’n leuk idee dat ik de afgelopen tijd alle afgewerkte draadjes in het ijzeren hangertje deed. Het staat wel heel vrolijk zo buiten. Wie weet hoe vrolijk over een poos de nestjes eruit komen te zien.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Harry Garrelds:

Straks zien we heel herkenbaar een aantal Molshoopnestjes in de bomen. Dat vrolijkt wel op. Zou een beetje verf erbij ook helpen? Dan worden er ook nog beschilderde eitjes gelegd.

 

Van 26-2-2012, 09:38u

Leuk en herkenbaar! Ik zit zomers ook altijd buiten te haken en hing de draadjes in de bomen toen ik tot de ontdekking was gekomen wat die gekleurde wormen in de snavels waren! En waar het voor diende…

 

Van 1-3-2012, 13:09u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie