Nat op nat

Op het net sinds 18-2-2012, 17:26 uur

Ook de jongens wilden de nat op nat techniek wel proberen. Al werd het bij beiden wel strakke lijnen. De oudste bleef zelf doorgaan en in zijn eerste figuur zag hij een slak en heeft de rest van het papier daarop aangepast. De andere vond het niet zo wat. En gaf het gauw op. Samen hebben we daarna nog met veel water over zijn werk gesopt en zeezout erover gestrooid. De andere helft van zijn werk mocht ik wel verder doen. Helaas kan de scanner maar een gedeelte van de werkjes scannen en zie je net niet het geheel. Aan alle kanten mist nog zeker 2 cm.
Voor de oudste was er al een tekening van een draak en dit keer maakte ik voor de middelste een van een eekhoorn. Dat is namelijk zijn lievelingsdier. De jongste vind vele dieren leuk en heeft nog geen specifiek lievelingsdier.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Harry Garrelds:

Ik vind dit toch al wel knap hoor; het is een speciale techniek en je kan er alle kanten mee op. Gewoon doorgaan.

 

Van 18-2-2012, 18:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie