Uilskuikentjes

Op het net sinds 5-2-2012, 17:17 uur

Het boek Uilskuikentjes in een prachtig boek. Door mijn moeder veel voorgelezen voor mijn kinderen. Mijn dochter is nog steeds gek op dieren met hun mama’s.

Als probeersel maakte ik een holle boomstam. Vandaag prikte ik een uilskuikentje (probeersel). Meteen herkend door dochter met daarachteraan de vraag of ik de mama ook maak. Had ik de mama klaar kwam de vraag of ik dan ook een eitjes kon maken. Nu staat de stronk met mama, de eitjes en de uilskuikentje op de aandachtstafel. Nog even geen wintertafel ben ik bang.
Kan ik nog verder met oefenen van boomstronken en uilskuikentjes.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Harry Garrelds:

Ik voel me zelf ook een uilskuiken. Zou ik mijn laptop in november in een holle boom hebben verstopt? Elke en dan ook elke stap naar de zolder denk ik: Waar heb ik die toch neergelegd. Binnenkort de moed maar weer oppakken en de zolder weer opruimen om te kijken waar deze is. Had ik met kerst de zolder maar niet moeten opruimen. Mijn devies is: In elke wanorde zit een systeem.

Had ik zo moeten laten.

 

Van 5-2-2012, 19:44u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie