Met zijn neus in de

Op het net sinds 2-2-2012, 12:22 uur

Bij de oudste op school is een proef met de Ipad in de klas. De beide masterclass groepen leasen een Ipad van school en gaan daar de komende maanden mee werken in de klas. Zoon ziet het helemaal zitten. Gistermiddag werd de Ipad overhandigt en gisteravond zat hij al de hele avond met zijn neus in de …

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Harry Garrelds:

Met zijn neus in de apple, vandaar dat appelhoesje natuurlijk. Hij is maar wat trots en maakte gelijk een foto van me zonder het geluid aan te zetten. Kan je er ook foto’s mee maken? vroeg ik. Natuurlijk en gelijk maar weer allerlei flitsende programma’s tevoorschijn getoverd. Ik wou dat ik zo knap was.

 

Van 3-2-2012, 18:17u

Maak je voor deze Apple ook een appel-hoesje? 😉

 

Van 4-2-2012, 18:35u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie