Een swap van ver

Op het net sinds 23-1-2012, 12:27 uur

Het voelt als een klein verjaardagsfeestje toen ik de doos uit New-Zealand in handen had. Alleen de sticker op de doos al deed mijn hart sneller slaan.
De blog van Marie volg ik al een hele tijd. Ze maakt zulke mooie dingen en staat zo mooi in het leven. Op een gegeven moment zei Marie dat wie wel wilde swappen met haar welkom was. Ik dacht dat ze dat niet wilde met iemand zover weg. Maar ja hoor. En zo ging 2 weken geleden de swap van ons beiden op weg.
Heel rustig heb ik alles uitgepakt. Er zat, behalve de dwergen die ik verwachtte, ook een prachtige engel in en ansichtkaarten van haar werk.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Wow! Ik kan me dat gevoel helemaal voorstellen, dat het als een feestje voelt. Ik zou er ook minstens zo lang over doen om het open te maken.

 

Van 23-1-2012, 13:13u
 2 

“Happy days” cheers Marie

 

Van 27-1-2012, 03:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie