Kleuterclubkampioenschappen

Op het net sinds 14-1-2012, 18:05 uur

Dit jaar gaan we het uitproberen, clubkampioenschappen voor kleuters. Waarbij natuurlijk iedereen die meedoet een winnaar is. Iedereen krijgt een diploma en een vaantje. Om de oefeningen (bestaande uit 1 beweging) duidelijk te maken aan de kinderen, hebben we vandaag foto’s gemaakt. Mijn dochter verheugde zich er al een aantal dagen op. Zij mocht namelijk het uitvoerende werk doen.
Van elke bewegingsvorm zijn 3 niveau verschillen. Hier zie je het duikelen achterover. Eerst met behulp van een steuntje doordat de touwen een enkele knoop hebben. Hierdoor kunnen de kinderen met minder kracht in hun armen toch achterover komen. De tweede is gewoon duikelen achterover. De derde is een vorm waarbij de kinderen beginnen aan de ene kant van de sloot en al duikelend achterover proberen te landen aan de andere kant van de sloot. Ben heel benieuwd hoe het in de praktijk gaat werken. Volgende week gelijk maar uitproberen of de kinderen snappen wat er bedoeld wordt.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

Ik vind dat je altijd super ideeen hebt en dat je die heel orgineel uitvoerd. Heel leuk!!!De kinderen boffen maar met zo’n juf.

 

Van 14-1-2012, 23:12u
 2 
Harry Garrelds:

Geweldig zoals ze al kan laten zien wat turnen is. Je hebt er een goed model aan. We zijn er erg trots op. Tosca doet goed haar best. De kinderen boffen inderdaad met zo’n juf.

Hadieopapa en hadieomama

 

Van 15-1-2012, 13:46u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie