Van kinder EHBO naar auto EHBO

Op het net sinds 13-1-2012, 08:00 uur

Gisteravond samen met vriendin naar de herhaling van kinder EHBO. Je hoort weer wat iets weggezakt is, bijvoorbeeld dat 1 paracetamol er bij kinderen 1 1/2 jaar over doet om door de lever ontgift te worden. Dat je officieel elke pleister moet wisselen om de 4 uur en natte pleisters direct. Sommige regeltjes zijn aangepast, zoals de stabiele zijligging. De reanimatie oefenen op de baby- en kinderpop.
Altijd wel een gezellige avond, die vanavond werd afgesloten met een erg prettig gesprek in de auto voor mijn huis. Na ruim 1 1/2 uur begon de auto een raar zoemend geluidje te maken. Bij afscheid bleek dat de auto niet meer wilde starten, accu leeg. Zo eindigde de avond in een sessie auto EHBO.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie