Handwarmers

Op het net sinds 9-1-2012, 17:01 uur

Vandaag proberen we met z’n allen weer in het dagelijks ritme te komen. Eindelijk weer eens een heerlijk ontspannen vakantie gehad. Heb heel bewust werk en andere beslissingen aan de kant geschoven en genoten van het samenzijn en knutselen. De handwarmers voor dochter had ik eigenlijk onder de boom willen leggen. Dit is iets later geworden. Zelf uitgezocht hoe ik het voor elkaar kon krijgen in kindermaat, de vingers heb ik er niet gehaakt. De volgende keer maak ik elke elke baan iets breder. Bij het zien van de regenboogkleuren voor de monstertjes vroeg ze mij of ik van deze kleuren ook iets voor haar kon maken. Bij veel amerikaanse sites zie ik dat ze ook roze toevoegen aan de regenboog. Kwam mij nu goed uit, want ik vond de handwarmers niet lang genoeg. Het was even zoeken naar de juiste roze en vanochtend konden ze aan naar school.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Ik vind ze prachtig! Hoewel ik nog wel erg moet wennen aan het roze erbij. Ik denk dat ikzelf niet zo gauw roze zou toevoegen. Maar deze handwarmers zijn iig erg mooi!

 

Van 11-1-2012, 14:04u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie