Drie koningen

Op het net sinds 8-1-2012, 15:48 uur

Onze drie koningen kwamen dit jaar iets later aan bij het kribje. Vandaag vieren wij pas, om organisatorische redenen, het drie koningenfeest.
Vanochtend aan het ontbijt was er eieren in stervorm en natuurlijk weer het driekoningenbrood. Altijd spannend wie het broodje met de boon vind. Dit jaar is de man des huizes de koning. Hij mag voor onze winterzondagmiddagen  filmmiddag beslissen welke film het gaat worden en wat er vanavond op tafel komt te staan.Met dochterlief aan het begin van de middag een driekoningentransparant geknutseld. Ik had nog wat blumenseide in huis in 4 kleuren. De witte achterkant was even bedenken hoe ik dat voor elkaar kon krijgen, toen ik een stukje van de waldorflantaarn tegenkwam wist ik het. Een wit vel bewerken met olie en laten opdrogen, zodat het doorschijnend wordt. Dochterlief heeft het meeste werk gedaan. Met het knippen van de kronen heb ik geholpen.Nu gaan we ons klaarmaken voor de film, wij zijn benieuwd welke de koning heeft gekozen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 

Leuk om je blog gevonden te hebben en wat heeft je dochter de transparant knap gemaakt.
Dat met de boon in het brood vind ik wel erg leuk en denk dat wij er volgend jaar een nieuwe traditie bij gaan krijgen 😉

 

Van 12-1-2012, 07:48u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie