Zagen

Op het net sinds 4-1-2012, 22:53 uur

Vandaag bezig geweest met hout. Al enkele weken zit ik te kijken naar allerlei mooie houten voorwerpen voor op de aandachtstafel.
Een vriendin van mij heeft een Ik-zaag-zelf-machine, ik heb dus duidelijk geen idee hoe zo’n machine heet. Maar ik mocht hem wel bij haar komen uitproberen.
Niet wetende wat ik met zo’n machine wel of niet kan zagen heb ik drie soorten hout meegenomen. Het meeste van vandaag is gezaagd uit MDF, de huisjes uit multiplex en twee dwergen uit iets harder hout. Ik vond het geweldig om te doen!
Het lijkt op figuurzagen en toch ook weer niet. Van vandaag was een probeersel. Nu op zoek naar mooi hout om te gaan zagen om houten dwergen en dieren mee te gaan maken. Dit wil ik nog wel een keer.

Op naar de volgende fase. Alle figuren moeten nog afgewerkt worden, schuren, schilderen en waxen. Bij het schilderen heb ik nog wel wat vraagtekens. Is niet mijn sterkste kant.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 

Hoi Marja,

Lijkt me fantastisch leuk, zo’n ik kan zelf zagen-apparaat… Zou je mij misschien een mailtje kunnen sturen met jouw eigen email adres? Nu ‘moet’ ik het iedere keer via de reacties doen, omdat ik je mailadrees nergens kan vinden… Ik woon trouwens in het zuiden des lands (Geldrop, vlakbij Eindhoven)

 

Van 6-1-2012, 19:13u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie