Oud en nieuwswap

Op het net sinds 31-12-2011, 14:15 uur

Er was weer een swap georganiseerd.
Na een minder leuke swap in het verleden kostte het mij even moeite om mij in te schrijven. De swap die ik ontving had ik al een poosje in huis, maar kon dit blogje nog niet posten. Mijn swap was wel ontvangen maar werd weer verder gestuurd. Diegene gunde mijn swap  aan diegene die zij had getrokken. Helaas was haar envelop kapot gegaan tijdens de reis en de inhoud verdwenen. Nu is mijn swap uiteindelijk goed aangekomen.
Ik heb een prachtige vuurpijl gekregen. Van het soort vuurwerk waar ik niet bang voor ben. Hij staat vrolijk voor het raam en ik ben er heel blij mee.

Zelf heb ik een flessenhanger gemaakt. Geinspireerd op een popje die mijn vriendin ooit voor mijn vader maakte.

Het thema loslaten is denk ik wel een belangrijk thema van afgelopen jaar geweest voor mij. Dit blogje al schrijvende kwam ik het weer tegen, vandaar dat ik van het bovenstaande een stuk heb doorgestreept. Loslaten van emoties, zekerheden, van wat is geweest. Opnieuw weer leren geloven in de kracht van je hart.

Dat het aankomende jaar voor iedereen een jaar mag worden waarin iedereen weer in de kracht van zijn hart komt te staan.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie