Kerststal

Op het net sinds 25-12-2011, 18:43 uur

Jozef en Maria zijn aangekomen in de stal en het kindje Jezus ligt heerlijk in de armen van zijn moeder. Tot donderdag blijven ze hier en daarna vertrekken ze weer om in een ander huis de blijde boodschap te verkondigen.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 

Just lovely, cheers Marie

 

Van 29-12-2011, 04:46u
 2 

Even in reactie op jouw reactie op mijn verwonderland blog; we hadden op de briefjes allerlei opdrachten gezet zoals: hang een lepel aan je neus, knipoog 1 x naar iedereen, steek de vuurkorf aan, zing een liedje en probeer zoveel mogelijk mensen mee te laten zingen, stel voor om een spelletje te spelen, zeg het woord ‘kikkervisje’ terwijl anderen het kunnen horen enz. Het leuke is dat je zowel praktische als gewoon leuke dingen erin kunt zetten èn dat niet al het initiatief van jou afkomt. Wij vonden het heel geslaagd!

 

Van 30-12-2011, 19:35u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie