7 jaar alweer

Op het net sinds 26-11-2011, 19:47 uur

Het is alweer 7 jaar geleden dat een goede vriend overleed. AfgelopenĀ 3 maand veel aan hem gedacht. Elke keer als ik in Deventer van het station de stadĀ  in liep zat ik mij af te vragen welke kant hij doordeweeks op ging. Met zijn sokken aan heb ik de initiaties van de Munay Ki ontvangen.
Destijds na zijn overlijden zei ik tegen hem dat als hij mij wat te vertellen had, hij mij wel Irissen mocht sturen. Deze snijbloem doet mij aan hem denken. Deze kocht hij ooit voor zichzelf, want een bloemetje staat wel gezellig.
In afgelopen 7 jaar zag ik nooit een bosje Irissen. Gisteren stond ik te praten met een moeder, keek even opzij en mijn maag maakte een sprongetje. Mijn haren stonden overeind, ik zag een bosje Irissen. Na het gesprek heb ik mijzelf een bosje gekocht en met een brok in de keel en vol dankbaarheid thuis in de vaas gezet. Dank je.
Maandag leg ik het rozekwarts hartje bij je neer.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Louise Annyas:

Goedenavond mevrouw (denk ik) ‘Molshoop’,

Een goede kennis van mij vroeg mij of ik wist wie het pakket van de hertenfamilie heeft uitgegeven. Omdat ik jarenlang een winkeltje heb gehad (’t Poppenhofje in Alkmaar) dacht ze dat ik dat wel zou weten. Het komt me heel bekend voor… ik dacht misschien Idhuna?
Ik ben op Google gaan zoeken en kwam op uw (mag ik jouw zeggen?) site terecht.
Mooie en hartstikke leuke dingen heb je gemaakt zeg…..
Ik hoop dat je mij verder kunt helpen, dan kan ik de vragenstelster weer helpen….
Alvast dank je wel voor het lezen..
Vriendelijke groet van Louise Annyas

 

Van 6-12-2011, 23:57u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie