Brood-marteling

Op het net sinds 5-10-2011, 19:12 uur

De oudste krijgt nog steeds een westerse Bento-trommel mee naar school. De trommel die uit twee lagen bestaat is niet zo handig in zijn overvolle tas. Maar een grote platte gaat heel goed. Ik was wel benieuwd hoe de anderen op zijn inhoud reageerden (als hij maar niet uitgelachen wordt) en of hij het op deze manier nog wel mee wil naar school, of liever alleen brood.
Het antwoord van zoonlief: “Ja hoor ik wil dit nog wel mee naar school. De anderen noemen mijn broodtrommel een marteling.”
Die laatste snapte ik niet. Zat al te denken dat ze het zielig vonden voor de oudste dat hij zoiets moet opeten. Blijkt het andersom te zijn. De jongens waar hij mee omgaat op school vinden het zelf een marteling om te zien wat hij in zijn trommel heeft, ze willen zelf ook wel zo’n trommel. Pff, ik mag mij voorlopig nog uitleven.

 

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Hadieopapa:

Zijn schoolvrienden hebben groot gelijk; het is ook een marteling om iemand zo lekker te zien smullen. Zelfs ik wordt daar jaloers op.

 

Van 10-10-2011, 20:32u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie