Pompoenswap

Op het net sinds 23-9-2011, 17:31 uur

Ook dit keer deed ik weer mee met de swap op het Poppenhoekje. Het thema was dit keer pompoen.
Zelf maakte ik op de kaft van een schrift een wolprikwerkje. Ik ben erg weg hoe Marie ze maakt. Hierop heb ik de mijne geinspireerd.
Ik kreeg uiteindelijk een pompoenwaccinelichtje. Heel mooi gemaakt, het voelt alleen niet zo welkom.
Diegene heeft er veel werk mee gehad, dat kan ik wel zien. Ze is alleen vergeten het op de post te doen i.v.m. haar vakantie. Een poos later kwam ze erachter. Maar de handeling die daarna volgde voelt niet zo fijn, geen sorry, alleen een korte mededeling en een briefje in de enveloppe waarop ze mij veel plezier wenst.
Hierdoor heb ik het gevoel dat ik vergeten ben, het doet er niet toe. Rare gewaarwording zo voor mijzelf, maar eens gaan uitzoeken hoe ik dit gevoel om ga draaien.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 

Hoi Zat al een heel tijdje je blog in de gaten te houden dacht dan ga ik een reactie achterlaten. Ben erg blij met het schrift heb er al een aantal dingen in staan die ik nog wil maken. Het elfje is prachtig iedereen die het boekje ziet want hij staat gewoon op mijn seizoenstafel te pronken vind hem erg mooi.
Alsnog bedankt. Vind het jammer dat jij zo lang op je swap heb moeten wachten en hoop dat je het gevoel een plekje kan geven.

 

Van 27-9-2011, 14:36u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie