Wan wan

Op het net sinds 28-8-2011, 13:50 uur

Vlak voordat wij op vakantie gingen werd mij gevraagd of ik de Godmother wil worden van het zoontje van een vriendin.
Haar zoontje leerde van mij het babygebaar van hond. Als ik daar kom dan zoekt hij een boek met een plaatje van een hond en komt mij laten zien dat hij dat gebaar nog weet. Voor een petekind moest ik natuurlijk wel een knuffel maken. Niet moeilijk te bedenken wat ik zou gaan maken.
Elke dag op de vakantie een stuk gehaakt en op het eind was hij bijna af (de mond en nagels moesten er nog op geborduurd worden).
Dochterlief had er ook al een naam voor. In Japan zeggen de honden namelijk niet waf waf, maar wan wan. Wan wan was de werktitel. Vandaag de knuffel gegeven en volgens mij viel hij wel in goede aarde.

Zij waren net weer terug uit Japan en ik kreeg van hun ook een prachtig cadeau. Eeen hele grote bentodoos.
Hier kan ik gemakkelijk de lunch voor het hele gezin in kwijt. Als het van de week mooi weer is gaan we maar eens picknicken.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Ik vind Wan Wan zoooooooo ontzettend lief! Ik ben helemaal verliefd op zijn dikke neus.

 

Van 5-9-2011, 11:08u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie