Een nachtje met vier

Op het net sinds 3-8-2011, 17:25 uur

Samen met de kinderen ben ik een nachtje wezen kamperen bij Twilhaar. Best dapper van mijzelf, vond ik…
We hebben samen de tent opgezet. Daarna wilden de kinderen alleen nog maar schommelen. Een kleine wandeling kon er nog net af. Al wilden de oudste en ik nog wel wat meer genieten van de mooie natuur. Met een loep lijkt de wereld heel anders, volgens de oudste. Een boombast veranderde in bergen, zandkorrels in stenen.
’s Nachts was een avontuur op zich. De jongste viel om 03.00 uur in slaap om vervolgens om 03.15 uur weer wakker te worden van haar oudere broer. De volgende dag inpakken tussen de buien door, schommelen tussen de druppels door en dansen met blote voeten op het natte gras.
Na deze ervaring durf ik nog wel een keer.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Hadieopapa:

Lijkt me best boeiend om zo eens te kamperen.

 

Van 9-8-2011, 21:17u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie