Verrassingsweekend

Op het net sinds 31-7-2011, 20:43 uur

De kinderen gingen uit logeren. Met het werk van mijn man geregeld dat ik hem om 14.00 uur kon ophalen. Zij hadden geregeld dat hij die middag een lange meeting zou hebben. Die ochtend had ik de band van zijn fiets leeg laten lopen mocht hij zich niet door mij naar zijn werk willen laten rijden.
Het ging allemaal goed. Daar stond ik, met lichte zenuwen om 14.00 uur bij zijn werk. ‘Zou hij al iets gemerkt hebben?”
Gelukt…hij wist van niets. Na een lunch samen bekenen welke van de NKT we heen zouden gaan. Uiteindelijk zijn we op de hoge veluwe geland. Heerlijk van de natuur en elkaar genoten. In een te klein tentje geslapen, een krachtplaats bezocht, het pontje over de IJssel genomen, heerlijk samen buiten geweest.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie