Afscheidsbento juf

Op het net sinds 19-7-2011, 09:43 uur

Elke keer als er een kind uit het gezin afscheid nam van een bouwperiode maakten wij een thematafel voor op school. Voor de bovenbouw vond ik dit wel erg lastig. Wat ik wel heel goed bij de juf van de oudste vond passen was het idee van de bento. Afgelopen jaar hebben we allemaal bentospulletjes gespaard. Gisteren heeft zoonlief een bieslookquiche zelf gemaakt. De eieren gekookt voor in de egg-mold. Vanochtend iets eerder opgestaan om twee 2 tier bentoboxjes te vullen. De boterhammen-sushi zagen er wel erg mooi uit. Hij heeft ze gelijk ook voor zichzelf, broertje en zusje gemaakt.
De juf nam de tijd om alles te bekijken en was erg blij met dit cadeau. Wij waren dan ook erg blij met deze lieve juf.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Ziet er allemaal ontzettend leuk (en lekker) uit!

 

Van 19-7-2011, 17:58u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie