Textiel

Op het net sinds 6-7-2011, 14:18 uur

Vandaag een ochtend meegedraaid bij mijn zus. Vanochtend werd er gewerkt bij Textiel. Zij was bezig met het beschilderen van een stofje waar later een tasje van wordt gemaakt. Ik had van huis een viltwerkje meegenomen. Later op de ochtend hebben we nog twee kaarten samen gemaakt.
Vlak voor het weggaan kreeg ik nog een prachtige duif, met hele fijne steekjes door haar gemaakt. Ze zijn bezig om een stoffen slinger te maken voor intern gebruik. Het andere vlaggetje met twee duifejs had ze aan mijn moeder gegeven. Ik had al gezegd: dan knippen we die door midden en naaien we er een ander stofje achter, dan heb ik ook zo’n prachtig duifje. Nu hoeft dat niet meer. Heb ik zelf een vlaggetje met twee prachtige duifjes.
Nu nog bedenken hoe ik dit mooie vlaggetje ga verwerken.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie