Cadeau in de herkansing

Op het net sinds 16-6-2011, 21:48 uur

Vorig jaar had ik ook een mooie biscornu gemaakt als cadeau.  Toen de jarige het blogje las kreeg ik als commentaar: maar dat cadeau wilde ik wel.
Het schaartje had ik niet in gebruik en dat heeft keurig een heel jaar liggen wachten. Ben zelf helemaal weg van de schaar in de vorm van een vogeltje, het vogeltje heeft trouwens een hele scherpe snavel. Dit jaar heb ik een nieuwe bisornu gemaakt, die andere wordt nog steeds gebruikt door mijzelf. Dit keer borduurgaren gebruikt dat langzaam verspringt van blauw naar paars. Dit jaar wilde de jarige het graag hebben.
Natuurlijk was er dan ook nog de knutsel voor dit jaar. Vaasjes gevuld met vilten anemoontjes.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie