Sorteren

Op het net sinds 11-6-2011, 15:38 uur

Elke keer op vrijdag als een goede vriendin en ik aan het knutselen zijn kijk ik verlekkerd naar haar doosje met borduurgaren.
Deze heeft ze prachtig gesorteerd in een doosje zitten. Mijn borduurgaren zat gesorteerd in plastic zakjes, alle draadjes door elkaar.
Afgelopen weken ben ik bezig geweest om mijn borduurgaren uit te pluizen, te sorteren, kartonnen wikkels te knippen en het borduugaren eromheen te winden. Vanaf vandaag kan ik verlekkerd kijken naar mijn eigen gesorteerde borduugaren. Wat een genot om naar al deze kleurtjes te kijken.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Hadieopapa:

ik heb ook nog een ministeckdoosje; misschien past dit daar ook wel in als je nog meer hebt.

 

Van 12-6-2011, 17:22u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie