Voorbereidingen

Op het net sinds 18-5-2011, 22:20 uur

Voor de oudste en de middelste komen de schoolreisjes er weer aan. De middelste is druk bezig zijn Hapsjas te naaien. De oudste moet de koffer zelf inpakken. Dat wil zeggen, hij vraagt steeds wat hij dan moet inpakken, vergeet het weer en vraagt weer opnieuw.
Mmm hoe zal dat straks op de terugweg gaan…komen alle spullen wel mee terug. Met dit vraagstuk heb ik gisteren lopen stoeien.  Ik heb uiteindelijk een afstreeplijst gemaakt. Met een hokje wat in de koffer moet voor zowel de heen- als terugreis.
Het inpakken verliep vandaag al een heel stuk soepeler.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

denken jullie er wel aan dat er nog een lange broek in moet 😉

 

Van 19-5-2011, 19:37u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie