Gevonden

Op het net sinds 23-4-2011, 21:43 uur

Al een poos was ik op zoek naar een valletje voor op onze slaapkamer. Al veel gezien maar nog niet dat wat mij aansprak.
valletjezwanenDe oudste had deze week als weektaak zijn kamer opruimen. Betekend dat ik af en toe moet helpen, anders komt hij er niet uit. Ineens zag ik mijn valletje hangen. Mijn valletje hangt daar al een hele poos voor het raam, ineengeschoven. ‘Die is nu weer van mij,’ dacht ik. In de wasmachine en zelf ook aan de slag op onze slaapkamer. Manlief wil al een hele poos een plek om te mediteren. Nou had ik wel in gedachten hoe ik dat kon realiseren, maar kwam er maar niet toe. Het valletje was de trigger. Veel spullen uitgezocht, kasten versjouwd, altaartje gemaakt, geschikte stoel gezocht, kristallen in een tak voor het raam gehangen en tenslotte het schone valletje voor de ramen. Prachtig.
Toen ik nog thuis woonde hing dit valletje ook al voor mijn raam, afwisselend hoog dan laag. ZIe wel dat ik nog een kleine herstelwerkzaamheid mag uitvoeren. Maar ik ben erg blij met het resultaat (manlief ook).

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie