Paasswap

Op het net sinds 20-4-2011, 21:25 uur

hazelaartjes_paasswap (400x300)Van het poppenhoekje uit werd er een paasswap georganiseerd. De swap met kerst en valentijn vond ik ook al zo leuk. Aan deze deed ik dus ook mee. Het leukst vind ik als ik iets persoonlijks kan maken. De persoon waarvoor ik iets mocht maken had helaas geen blog. Wel kon ik gelukkig uit haar voorstelmailtje van destijds opmaken dat ze een heleboel caafjes heeft. Op caafjes zijn wij ook gek.
caafjes_paasswap (400x300)Na het nodige uitproberen een patroon weten te bewerken die op een cavia leek. De kinderen gingen er zelfs meteen mee spelen. De twee caafjes die ik maakte mochten dan ook alleen verhuizen als ik beloofde ook voor hen caafjes te maken. Maar hoe koppel je nou caafjes aan pasen? Dus maakte ik ook de familie Hazelaar. Die net als het gezin waar ze naar toe gingen twee jongens kent. Nog de caafjes niet aan pasen gekoppeld….mmm….toen kwam zoonlief met een idee van een foto-strip. Dit is de paaskaart geworden. Als je de link aanklikt wordt de kaart in pdf zichtbaar. Zoonlief moest moeders ook regelmatig komen helpen met de foto-strip. enveloppe_paasswap
De envoloppe wilde eerst niet echt mooi vormgegeven worden. Maar na flink wat schuiven werd het een paashaas die een ei vasthield waarop het adres geschreven stond. Na het verzenden is het dan flink afwachten…wanneer komt mijn pakketje aan en wanneer krijg je een pakketje.
De ontvangster van mijn pakketje was er blij mee. paasswap van tinne (300x400)Vanmiddag kreeg ik ook post. Er kwam een prachtige hanger uit met een kip en het woord pasen erop. Ik wilde deze mooie hanger natuurlijk wel een plaats geven waar iedereen hem kan zien. Dat werd vanmiddag nog gauw even de ramen van de voordeur lappen. Nu kan iedereen deze prachtige knutsel van Tinne bewonderen. Hij is werkelijk prachtig.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie