B examen

Op het net sinds 14-4-2011, 21:03 uur

De oudste had vandaag maar liefst twee examens. Waar hij geen van beiden zich erg druk over maakte.
Het verkeersexamen werd dan ook met maar 1 foutje makkelijk gehaald. Voor zijn B examen op zijn hoorn moest hij wat meer werk verrichten. Voor zijn doen heeft hij afgelopen tijd aardig veel zitten oefenen. Zijn Werkstuk B examen  over verschillende orkesten had hij gelukkig al twee weken geleden moeten inleveren, zodat er geen verrassingen op dat gebied zouden zijn. Vandaag was het voor een examencommissie 4 liederen spelen, verschillende toonladders en ritmes klappen. Met een mooie cijferlijst en diploma, en ook heel lief een ross van de muziekvereniging waar hij speelt, kwam meneer weer naar buiten.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie