Clubkampioenschappen

Op het net sinds 9-4-2011, 20:58 uur

opdekopVandaag waren de clubkampioenschappen van de gym. Dit jaar had ik de eer om hem te mogen voorbereiden met een enthousiaste jongeling.
Aangezien manlief vandaag twee vormselvieringen had gingen alle kinderen mee met mij. Twee ervan deden zelf ook mee. De oudste heeft de hele dag flink geholpen door alle jury-briefjes naar de telcommissie te brengen.
Dat de middelste in de prijzen zou vallen was vooraf bekend. In zijn categorie deden er maar twee jongens mee. De blijdschap op de eerste plek was er echter niet minder om. Dat de jongste echter ook in de prijzen is gevallen (tweede plaats) was voor mij wel een grote verrassing.
Na de wedstrijden heerlijke soep gegeten bij mijn gymmoeder. ’s Avonds bij het naar bed gaan wilde de jongste het liefst met haar medaille het bed in kruipen. Zo eindigde een hele drukke maar geslaagde dag.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie