Prik prik

Op het net sinds 3-4-2011, 18:14 uur

schaapjesbijwerkenGisteren gezellig met twee vriendinnen naar Niels geweest. In de tuin aldaar zitten genieten van de zon en de picknick. Op de terugweg gezeten op de hei met uitzicht op een hunnebed. Naderhand nog samen uit eten geweest. Heerlijk genoten van alle tradities die onderweg nog voorbij komen. Een daarvan zijn schaapjes. Die zien wij meestal wel onderweg. Als er schaapjes gespot worden is zegt ieder weer wat anders: wol, schaap en shoarma. Het deed mij er in de auto aan denken dat ze nog helemaal niet bij mij op de thematafel staan. Vandaag de schaapjes van stal gehaald. Maar wat stonden ze erbij. De laatste keer hebben ze op school in de hal op tafel gestaan. Hun vachtjes waren allemaal los. Elk schaapje is liefdevol door mij behandeld en door dochter neergezet op de tafel. Wij zijn nu ook klaar voor de lente.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Nu snap ik waarom ik mij zo vaak in de vingers prik met wolprikken, ik ben mijzelf dan liefdevol aan het behandelen;)

 

Van 20-4-2011, 17:35u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie