Plafond

Op het net sinds 28-3-2011, 21:42 uur

bijnagrottekening1Elke maandagavond sta ik twee lesuren in de gymzaal met actieve damesgroepen. Bij de grondoefeningen kijk ik, behalve naar de dames of ze de oefeningen wel goed uitvoeren, ook naar het plafond. Als kind kon ik al fantaseren hoe fantastisch het zou zijn om op het plafond te kunnen spelen, alle ruimte en geen obstakels. Vele soorten spelletjes had ik al uitgewerkt.
Bij de zaal aan de Mussenstraat is een onregelmatig plafond. Allerlei figuurtjes zijn er in te ontdekken. Zoals het paardje dat ik zie. Het doet mij denken aan de grottekeningen van Lascaux.
doorgelektAfgelopen winter was er een lekkage in het dak. Op die plek is nu een grote gele doorligvlek te zien. Alsof er iemand vergeten is het plafond te verschonen. En zo zie ik nog wel meer dingetjes. Wel moet ik oppassen er niet teveel in op te gaan wat er nog meer te ontdekken valt… want ja, ik ben natuurlijk wel aan het lesgeven.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie