Zandhut

Op het net sinds 27-3-2011, 22:43 uur

hutvanshrekBij de windhoos waren er twee bomen voor ons huis helaas omgewaaid. Afgelopen vrijdag zijn de stronken uitgegraven. De kinderen wilden al graag ermee spelen. Maar ja…de verjaardag van hun vader vandaag, die fietste ertussendoor. Na afloop van het feestje hebben ze toch nog een poos buiten met het zand, graspollen en de stronk kunnen spelen. Ze zijn een hele poos bezig geweest om er een hut van te maken. Niet zomaar een hut, maar de hut van Shrek. Voordat ze naar bed gingen heb ik twee zandmannetjes onder de douche gestuurd.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Hadieopa:

Die zandmannetjes ken ik nog uit Nijverdal. Daar waren ze ook eens; nu ook al in Hengelo.

 

Van 15-4-2011, 12:15u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie