Jaarlijnpopje maart

Op het net sinds 25-3-2011, 22:33 uur

primulaDit jaar gaat het echt gebeuren. Bij het poppenhoekje zijn er meerdere mensen die de popjes uit het boek, een heel jaar rond, wilden maken dit jaar. Ik heb mij opgegeven en nu heb ik een stok achter de deur om ze ook inderdaad te moeten maken. Gelukkig is maart nog niet voorbij en heb ik mijn popje af.
Dit keer vond ik de keuze van de kleur wel lastig. Mijn eerste reactie was om voor de kleur te kiezen die ik erg mooi vind, roze. Past natuurlijk wel mooi naast het paarsje krokusje. Maar het popje van april is een narcis. Als overgang een oranje kleur vond ik ook wel erg mooi. Ben bijna tevreden over het popje. Het kraagje wilde ik eigenlijk anders. Ik denk dat ik maar eens een lapje vilt moet kleuren voor deze gelegenheid. Zodat het kraagje bij de nek geel is en naar de uiteinden naar oranje toeloopt. Het oranje kraagje heb ik geprobeerd te bewerken met geel maar dat werd helemaal niet zichtbaar. Met groen werd het wel zichtbaar, maar dat vind ik toch niet zo mooi. Ik blijf nog even nadenken hoe ik dit voor elkaar kan gaan krijgen. Ondertussen staat mevrouw primula al wel op de jaarlijn de wereld in te kijken.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
marike:

misschien een geel lapje aan de buitenkant oranje maken ( donker op licht zie je beter)

 

Van 26-3-2011, 17:19u

Deze kleur is ook erg mooi! Ik vind de primula’s vooral mooi om hun knalkleuren.
Deze kleur was ik ook op het poppenhoekje nog niet tegengekomen.

 

Van 28-3-2011, 08:17u
 3 
Tineke:

Hallo,

Al een hele tijd wil ik ook graag de popjes uit: een heel jaar rond, maken. Maar ik heb geen idee hoe ik aan de patronen kom. Kun je mij daar bij helpen??

Alvast bedankt!

Tineke de Bruin

 

Van 30-3-2011, 15:11u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie