Huismus

Op het net sinds 19-3-2011, 20:41 uur

huismusDe huismus, die niet echt een huismus is, is vandaag 65 geworden. Vorig jaar maakte ik voor hem een koolmees. Dit jaar werd dat van het patroonblad groene vingers, het musje. Het heeft twee weken geduurd voordat ik mij eraan durfde te wagen. De geknipte delen lagen elke dag voor mij, net als de beschrijving. En dat laatste deed mij de das om. Ik snapte niet wat er stond. Gelukkig kreeg ik afgelopen woensdag hulp van een vriendin in het ontcijferen van het patroon. Omdat ik het vogeltje zelf ook heel mooi vind heb ik vandaag tussen de verjaardagsvisite zitten werken aan mij eigen exemplaar. Ik weet immers nu nog hoe ik dit patroontje in elkaar moet zetten.
indigokabouterOok heel erg leuk, vandaag samen met mijn zusje een indigokaboutertje gemaakt. Mijn zusje wil ook graag seizoenspopjes gaan maken. Op de een of andere manier vergeten veel ontwerpsters dat de regenboog uit 7 kleuren bestaat, in plaats van 6. Erg jammer vind ik zelf. De kleuren van de regenboog komen zo mooi overeen met de kleuren van onze belangrijkste chakra’s (Rood,oranje,geel,groen,blauw,indigo en violet). De indigo zit er zelden bij in de pakketjes. Maar mijn zusje en ik hebben voor de regenboogkabouters de ontbrekende indigokabouter vandaag alvast gemaakt. Het was voor haar de eerste keer. Erg leuk om samen bezig te zijn en met zo’n leuk resultaat.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Fijn dat het leuk was om zo samen te werken. Ik kan er ook niet zo goed tegen dat de regenboog regelmatig in 6 kleuren wordt getoond.
De mus ik ook erg mooi geworden. Ben benieuwd wanneer ik er aan toe ga komen…. Zal wel even duren nog…

 

Van 20-3-2011, 21:30u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie